Privire de ansamblu a cursului

Prezentarea conținutului

Această secțiune te va ajuta să înțelegi în ce constă materialul fiecărei zile și cum îl poți parcurge online sau cu ajutorul unui manual de lucru în format electronic.

Video

Fiecare zi începe cu un scurt material video (5-7 minute), care are rolul de a prezenta ideea/ideile cheie ale zilei. Este esențial să urmărești acest material video înainte de a trece mai departe. El conține și idei care nu sunt menționate altundeva, precum și mărturii și încurajări personale.  

Conținutul fiecărei zile

După ce ai vizionat materialul video, începe cu introducerea conținutului zilei respective. Vei observa secțiuni distincte care trebuie parcurse în fiecare zi. Le poți parcurge pe toate odată sau poți completa o secțiune sau mai multe, revenind ulterior ca să finalizezi tot materialul zilei respective.

Conținutul cursului online este identic cu cel al manualului de lucru care poate fi descărcat. Poți parcurge cursul folosind formatul preferat. 

Timp de reflecție personală

După fiecare secțiune urmează o întrebare pentru reflecție personală. Unele întrebări au menirea să te ajute să înțelegi mai bine conținutul. Altele te vor ajuta să aplici conținutul pe plan personal.

Poți răspunde la întrebări în manualul digital sau într-un jurnal personal.

Te rugăm să nu sari și nici să nu treci în grabă peste aceste întrebări de reflecție. Ele oferă un moment de pauză și-L invită pe Dumnezeu să-ți vorbească, să-ți descopere adevărul și să te ajute să crești și să te schimbi.

Sapă mai adânc

La finalul fiecărei zile vei găsi o secțiune care are scopul de a te ajuta să adâncești ideile expuse în ziua respectivă. Vei găsi o listă cu pasaje biblice pe care le poți citi și aprofunda. Vei găsi și câteva link-uri pentru articole online și postări relevante.

Poate că în unele zile vei dori să petreci mai mult timp explorând aceste resurse suplimentare, în timp ce în altele nu vei simți această nevoie. Această secțiune poate adresa anumite nevoi specifice cu care te confrunți chiar în acele zile.

În funcție de modul tău de învățare, poți citi anumite texte biblice sau resurse adiționale înainte de a parcurge materialul zilei respective, pentru a te familiariza cu contextul mai larg al ideilor prezentate. Te rugăm să folosești aceste resurse astfel încât să beneficiezi cât mai mult de ele!

Împărtășește și altora

Motivați de dorința de a te ajuta să împărtășești și altora câteva dintre aceste idei, am creat niște slide-uri pe care le poți folosi.

Acestea te vor ajuta să împărtășești câteva dintre ideile cheie altor persoane cu care lucrezi sau cărora ai ocazia să le predai. Ideile din curs și slide-urile sunt la dispoziția ta ca să le folosești după cum consideri potrivit.

Dacă cunoști persoane interesate de conținutul complet al acestui curs, te rugăm să le încurajezi să se înscrie.

Dacă folosești aceste resurse cu alte persoane, ne-am bucura să primim o scurtă mărturie despre felul în care tu, sau cei cărora le-ai prezentat materialul, ați fost binecuvântați de conținutul lui. Acest lucru ne va ajuta să-i încurajăm pe partenerii noștri de lucrare care dăruiesc și se roagă pentru ca acest tip de instruire online să fie disponibil.

Mulțumim!

Linia timpului

De acum ai acces permanent la acest curs. Găsește ritmul care ți se potrivește pentru a parcurge cursul. Dacă simți nevoia, reia anumite secțiuni pentru a înțelege mai bine învățătura expusă.

Ai putea chiar să reiei cursul în fiecare an pentru a-ți evalua umblarea personală cu Dumnezeu!