Navigarea prin cursul online

Meniul din stânga lateral

Pe partea stângă a paginii vei vedea un meniu de navigare prin curs. Aici vei găsi o imagine de ansamblu a conținutului fiecărei zile, secțiune după secțiune. Apasă săgeata în dreptul numărului secțiunilor pentru a extinde sau micșora lista corespunzătoare fiecărei zile.

Deoarece fiecare secțiune clădește pe ideile prezentate anterior, cursul este astfel conceput încât să se treacă de la o secțiune la alta în ordine. Nu vei putea parcurge secțiunile în altă ordine.

Bifează căsuța „Finalizat la sfârșitul fiecărei secțiuni și vei observa secțiunea respectivă bifată și în meniul din stânga lateral.

Dacă dorești să ascunzi meniul din stânga lateral, apasă săgeata în dreapta titlului cursului pentru a restrânge acea fereastră. Apoi poți apăsa din nou pe ea pentru a o afișa.

Bara de navigare superioară

Apăsând căsuța „Finalizat după fiecare secțiune parcursă, vei observa înaintarea prin curs pe bara de navigare superioară care se va umple treptat. 

În colțul din dreapta sus găsești un link către contul tău, dar și un link pentru ieșirea din cont.

Partea inferioară a paginii

În partea inferioară a fiecărei pagini de curs există butoane care te ajută să bifezi secțiunea respectivă ca fiind parcursă. Vei găsi și butoane care te ajută să mergi înainte sau înapoi spre secțiunile următoare sau spre cele anterioare.