Faceți cunoștință cu echipa: One Another Ministries

Harry Robinson – Director Executiv, și soția lui, Wendy

Organizația One Another Ministries [n. trad. – Slujind Unii Altora] are scopul de a întări și încuraja organizațiile creștine internaționale și lucrătorii acestora, oferind instruire profesională, consultanță, consiliere și resurse. Această modalitate de instruire nouă, online, reprezintă o extensie a acestei lucrări și pare foarte relevantă în zilele noastre. Funcționăm ca organizație de 22 de ani și credem că misionarii încurajați pot să-L iubească pe Dumnezeu mai mult și să-i slujească pe alții mai bine. Pe scurt, Evanghelia merge mai departe.

Știm că te numeri printre cei care slujesc altora zilnic, cu dragoste și sacrificiu. Dorim să te încurajăm în continuare în această lucrare. Viziunea din spatele acestui curs online nou este ca mulți dintre voi să experimenteze prezența și realitatea lui Dumnezeu într-o manieră proaspătă. Știm că în contextul unei relații intime cu Dumnezeu lucrarea va înflori.

Amintește-ți că Dumnezeu este mai interesat de tine ca persoană decât de orice ai putea „face pentru El. El te iubește și S-a dat pe Sine pentru tine.

Suntem binecuvântați să putem dezvolta acest curs în parteneriat cu Carol Johnson. Am avut privilegiul să vedem cum Dumnezeu a folosit-o pe Carol și cu alte ocazii pentru a transmite acest adevăr și suntem încântați că El ne ajută să îl transmitem și în mediul online.

Și … pe lângă beneficiul personal, știm că mulți dintre voi lucrați în echipe care ar putea beneficia la rândul lor de provocările și încurajările din acest material. Astfel, dacă faceți cursul și sunteți binecuvântați, dorim să vă ajutăm să-l împărtășiți și altora. Mare parte din conținutul cursului poate fi descărcat.

Acesta este dezideratul organizației One Another Ministries. Dorim ca atât tu, cât și cei cu care lucrezi, să fiți binecuvântați. Astfel, ne vom ruga folosind Psalmul 57, pentru ca slava Lui să fie cunoscută între popoare, iar copiii Lui să fie binecuvântați în umblarea cu El.