Faceți cunoștință cu echipa: Coordonatorul cursului

Carol Johnson

Carol a fost implicată în lucrarea creștină cu normă întreagă timp de 17 ani, după care a făcut tranziția spre scris și vorbirea în public. Pe parcursul anilor petrecuți în lucrarea creștină cu normă întreagă, ea a experimentat neîmpliniri și tânjiri sufletești, încercând totodată să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat să fii într-o relație cu Dumnezeu.

Carol știe din experiență că în mijlocul unei lucrări epuizante și cu solicitări fără sfârșit, relația personală cu Dumnezeu poate fi neglijată cu ușurință. Aglomerarea, presiunea realizărilor, sacrificiile și nevoile permanente pot duce la epuizarea și descurajarea celor implicați în lucrarea creștină. Poate că și tu treci printr-o astfel de stare.

Soluția pentru fiecare din aceste probleme este intimitatea cu Dumnezeu. O relație personală cu Dumnezeu îți dă putere să faci față imposibilului, să-ți stabilești corect prioritățile, să spui nu atunci când este necesar și să faci lucrarea fără a încerca să te bazezi doar pe forțele proprii.

Poți descoperi frumusețea și împlinirea care decurg dintr-o viață trăită în intimitate cu Dumnezeu – relaționând cu El, adică petrecând timp cu El, axându-te pe mai mult decât a face lucruri pentru El și dorind creșterea interioară și schimbarea în locul creșterii exterioare și aprecierii de către ceilalți.

Lui Carol îi place mult să-i ajute pe alții să trăiască așa cum a intenționat Dumnezeu, adică bucurându-se de apropiere sau intimitate cu El! Ea este încântată de parteneriatul cu One Another Ministries în crearea și prezentarea acestui curs pentru a te ajuta să descoperi intimitatea cu Dumnezeu. Carol te va asista în parcurgerea acestui curs prin intermediul mesajului video al fiecărei zile, fiind gata să te ajute dacă ai nevoie.

Pe blogul ei –  www.FindingRhythmsEnjoyingLife.com –  Carol postează frecvent și prezintă resurse practice care să te ajute să găsești intimitatea cu Dumnezeu.